Organisatie

De ICD is een jaarlijks terugkerend evenement dat wordt georganiseerd door de drie studieverenigingen Criminologie: de Erasmus Universiteit Rotterdam (Criminologie In Actie), Universiteit Leiden (Corpus Delicti), en de Vrije Universiteit Amsterdam (Crime Does Pay). Ieder jaar is een andere universiteit de gastheer en in 2021 is dat de Vrije Universiteit Amsterdam

Amsterdam:
Lisanne Timmerman
Maureen van den Dungen
Merel Doppenberg
Maartje Lindeboom

Rotterdam:
Tom van Dijken
Floor van Heijst
Joelle Adams
Nadia Nijenhuis

Leiden:
Aïsha Maas
Youska van der Weide
Celine Majoor
Aline Strookman
Dominique Rademaker
Mylène de Bie
Josia Delaunoy

Sponsor ICD 2021

Coming together is a beginning;
Keeping together is progress;
Working together is success.

Henry Ford

Recherchebureau Incognito en Wuite Recherche en Incasso zijn recentelijk een samenwerkingsverband met elkaar aan gegaan.
Herma zegt over Gerard: ”Door de komst van Gerard Wuite kunnen we onze expertise uitbreiden met andere recherchediensten, incassodiensten en beveiligingswerkzaamheden en hebben we een mooie landelijke dekking. Gerard is een ervaren rechercheur. Hij heeft een zeer analytisch vermogen en is gespecialiseerd in de opmaak van goed onderbouwde rapportages die kunnen dienen als bewijs in een gerechtelijke procedure. Veel advocatenkantoren maken gebruik van deze expertise en deze zijn altijd succesvol afgerond door Gerard.
Zijn jarenlange ervaring als (politie)rechercheur is van enorme meerwaarde in onze samenwerking. Gerard werkte mee aan diverse onderzoeken die landelijk grote bekendheid kregen.
We hebben inmiddels enkele mooie opdrachten gezamenlijk met succes afgerond.
We vullen elkaar op een goede manier aan. We hebben dezelfde sterke ondernemersgeest en drive: dezelfde normen en waarden, daarom klikt het ook zo geweldig.”
Gerard zegt over Herma: Door de komst van Herma kunnen wij onze expertise uitbreiden met andere recherchediensten. Ook bieden wij de opleiding particulier onderzoeker aan en , het geven presentaties in het land over ons mooie vak als privédetective. Ook verzorgen wij workshops voor diverse scholen op gebied van moraliteit. Herma is privédetective sinds 2015 en heeft dit jaar een prachtige internationale prijs behaald in Londen voor haar werk als privédetective.

“You do not find the happy life. YOU MAKE IT.”
http://recherchebureau-incognito.nl
https://wuiterechercheenincasso.nl/